15065864631Rg6J.jpg

Cod: A237

ISBN: 1584-8892-018

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2017

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

Abonament Revista romana de executare silita (an 2018 - 4 numere)

Redactor sef:Garbulet Ioan
Director:Huruba Eugen

"Revista romana de executare silita" (R.R.E.S.), revista deja cu traditie se prezinta sub o forma noua, deosebit de atragatoare si atent ingrijita de redactori.

"Revista romana de executare silita" se adreseaza in primul rand celor ce exercita profesia de executor judecatoresc, dar in aceeasi masura si celorlalti practicanti ai dreptului (magistrati, avocati) precum si teoreticienilor (profesori, studenti la drept).

Este structurata in doua mari sectiuni:
1. Doctrina - cuprinzand eseuri despre rolul executorului judecatoresc, despre procedura de executare silita, precum si consideratii despre aplicarea practica a normelor legislative din domeniu.
2. Practica judiciara - cuprinzand spete din practica instantelor judecatoresti legate de materia executarii silite, precum cazuri de recuzare a executorilor judecatoresti, de contestatie la executare, de intoarcere a executarii silite etc.

Abonament Revista romana de executare silita (an 2018 - 4 numere) - Conducere

Garbulet Ioan

Garbulet Ioan
Redactor sef

Ioan Gârbuleţ este judecător, în prezent fiind inspector judiciar la Inspecţia Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Este doctor în drept şi redactor-şef al Revistei române de executare silită. A publicat, în calitate de autor, coautor sau coordonator, 20 de...

Detalii >
Huruba Eugen

Huruba Eugen
Director

Eugen Hurubă s-a născut la data de 4 mai 1969 în comuna Tarcău (județul Neamț). A urmat studii la Liceul „Ion Ionescu de la Brad” din Horea (județul Neamț) (1983-1984), Liceul Industrial Bicaz (județul Neamț) și apoi la Facultatea de Drept a Universității "Dimitrie Cantemir"...

Detalii >

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri