1446534999hjDgy.jpg

Cod: A193

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Disponibilitate: in stoc

Abonament Revista Acta Universitatis Lucian Blaga (an 2016 - 2 numere)

Redactor sef:Ungureanu Ovidiu

"Revista Acta Universitatis Lucian Blaga" - seria Iurisprudentia a fost publicata pentru prima data in anul 2001. Ea si-a facut aparitia din initiativa Facultatii de Drept din Sibiu, ca un raspuns la necesitatea de a face cunoscuta institutia noastra, continuatoare a Academiei de Drept din Sibiu.

Desi tanara, revista se vrea un cadru de dezbateri si cercetari academice intreprinse de condeiele cele mai de seama ale stiintei juridice romanesti. De asemenea, ea are ca obiectiv racordarea la marele circuit al ideilor si culturii contemporane mondiale.

Conceptia revistei este inedita si se incearca, de la un numar la altul, imbunatatirea programului sau. Astfel, ea cuprinde partile traditionale: Studii de drept public si privat, Jurisprudenta rezumata, Jurisprudenta adnotata, Recenzii.

In viitor, ea se doreste o publicatie de referinta in domeniul dreptului, fiind deja apreciata de comunitatea stiintifica nationala. In perspectiva, revista isi propune intensificarea schimburilor stiintifice cu alte publicatii de specialitate straine si includerea in cataloage centralizatoare de rezumate pe domeniu.

Incepand cu anul 2006, revista "Acta Universitatis Lucian Blaga" - seria Iurisprudentia a fost cotata in prestigioasa baza de date americana HeinOnline, iar materialele sunt publicate integral si in limba engleza.

Abonament Revista Acta Universitatis Lucian Blaga (an 2016 - 2 numere) - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri