SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror” 

Picture 11 iunie 2019 | 153 accesari

Camera de Comerț și Industrie București și Universul Juridic organizează SMART LAW CONFERENCES: „Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror”.
Evenimentul va avea loc la data de 11 iunie 2019, la Sala Ștefan Cerchez, Etaj 2, Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București (vis-à-vis de Palatul Băncii Naționale a României din Str. Doamnei).
Pe parcursul unui proces de judecată se pot ivi tot felul de incidente procedurale, la care instanța trebuie să dea răspunsuri, raportându-se la lege.
Cursul cu tema Conflictul și comunicarea în sală de judecată și la procuror vine în sprijinul avocaților, mediatorilor și juriștilor in-house din cadrul companiilor și instituțiilor care sunt angrenate în procese.
Cursul va fi susținut de doi vorbitori.
Judecător din cadrul Tribunalului București >Gabriela Gyongy Mihuț, avocat și mediator Mediator din anul 2006 şi avocat din anul 1996, Gabriela Mihuţ a gestionat un număr considerabil de conflicte şi litigii în domeniile: comercial (conflicte între profesionişti), civil, mediu, fiscal, administrativ, protecţia consumatorului, muncii, malpraxis, penal, etc.
Gabriela Mihuț deține un doctorat în drept pe tema procedurilor alternative de soluționare a disputelor. Are experiență de pledare la GDC în sistemul din U.K., contribuind la pregătirea a peste 1.000 de persoane în domeniu.

Teme de discuție 
Despre conflict: noțiune; escaladarea și diminuarea conflictului; inteligența emoțională
Comunicarea în sala de judecată și la procuror: comunicarea verbală; comunicarea non-verbală; paralimbajul
Comunicarea în situații de criză

Agenda evenimentului:
14,30-15,00: Înregistrarea participanților și welcome coffee
15,00-16,45: Sesiunea I
16,45-17,00: Business networking coffee break
17,00-19,00: Sesiunea a II-a

Taxa de participare este în valoare de 250 lei + TVA și include:
– Participarea la toate sesiunile evenimentului;
– Participarea la pauza de cafea;
– Acces la Abonamentul Premium Universul Juridic pe o perioadă de 3 luni.

Pentru inscrieri: https://www.universuljuridic.ro/smart-law-conferences-conflictul-si-comunicarea-in-sala-de-judecata-si-la-procuror/#formular

*Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare - Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM