Probleme dificile de dreptul sportului (ed. 3). Instrumente privind combaterea rasismului și discriminării rasiale și asigurarea egalității în sport – ECRI GPR 12

Picture 09 noiembrie 2018 | 241 accesari

Conferința va avea două teme de interes. Pe de o parte prezentarea Recomandării de Politică Generală nr. 12 a ECRI privind combaterea rasismului și discriminării rasiale în sport, pe de altă parte prezentarea unor exemple de buna practică.

Coordonator conferință: prof. univ. dr. Cristian Jura, expert Comisia Europeană împotriva Rasismului și Intoleranței/ ECRI European Commission against Racism and Intolerance, Strasbourg.

Conferința este organizată de Societatea de Științe Juridice, Baroul București, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și Parlamentul României.

Domnul Cristian Jura, coordonatorul conferinței ne vorbește despre rasism, despre xenofobie, despre discriminare, despre răutate, despre violență în toate formele ei de manifestare nu se vorbește prea mult în România, în cartea publicată de Editura Universul Juridic.

În anticiparea unor astfel de situații vine experiența domnului Cristian Jura, transpusă în lucrarea de fața cu claritate, cu o documentare exhaustivă și cu argumente și explicații tehnice care ajută cititorul să se orienteze în hățișul legislativ și sa afle informații corecte și complete despre cateva spețe celebre din România.

Cristian Jura, profesor universitar și doctor in științe juridice, face prin aceasta lucrare un pas important in plasarea Romaniei intr-o zona de normalitate in raport cu țarile dezvoltate in ceea ce privește combaterea rasismului și a discriminarilor de orice fel.

Pentru mai multe informații: https://www.universuljuridic.ro/probleme-dificile-de-dreptul-sportului-ed-3-instrumente-privind-combaterea-rasismului-si-discriminarii-rasiale-si-asigurarea-egalitatii-in-sport-ecri-gpr-12/

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM