24 martie 2011, Lansare Oliviu Puie - "Reglementari juridice in materia urbanismului"

Picture 24 martie 2011 | 2669 accesari

Sala Mare a Consiliului Judeţean Maramureş din Baia Mare a găzduit azi, 24 martie, la ora 13.00, lansarea cărţii "Reglementări juridice în materia urbanismului" a domnului Oliviu Puie, membru activ al Institutului de Ştiinţe Administrative “Paul Negulescu”.
    "Este un pasionat doctrinar român care publică în cele mai prestigioase reviste de specialitate din România. Meritul său este cu atât mai mare cu cât în anumite domenii este deschizător de drumuri" au fost vorbele domnului director general al Editurii Universul Juridic cu privire la autorul cărţii "Reglementări juridice în materia urbanismului".
    În intervenţia avută, subprefectul de Maramureş, doamna Gyöngyike Böndi, a subliniat că lucrarea tratează, printre altele, regimul juridic al terenurilor aflate în proprietatea statului şi este un ghid util şi necesar în activitatea autorităţilor publice. Alături de cei mai sus menţionaţi, prezenţi la lansare au mai fost domnul avocat Mircea Ursuţa, precum şi domnul avocat Ioan Lazăr, care au luat la rândul dumnealor cuvântul.
    Aceasta este a şaptea carte a autorului şi tratează subiecte legate de dreptul de proprietate şi de contenciosul administrativ.  Cartea constituie o monografie complexă consacrată acestui domeniu mai puţin explorat în literatura de specialitate.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM