1457017329phDNT.jpg

Cod: 9615

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2016

Colectia:

Pagini: 328

Disponibilitate: in stoc

Succesiuni internationale.

Autor:Vlad Ioan-Luca

Regulamentul (UE) nr. 650/2012, aplicat de la 17 august 2015, a revolutionat domeniul succesiunilor cu element de extraneitate. Volumul de fata explica, din punct de vedere teoretic si practic, noua reglementare si ofera solutii practice pentru depasirea problemelor ridicate de un text atat de nou.

Problematica succesiunilor internationale este abordata logic, de la momentul redactarii testamentului, pana la cel al executiunii succesorale, fiind indicate atat normele nationale si europene in materie, cat si tratatele bi- si multilaterale aplicabile in domeniu. Sunt prezentate resurse utile practicianului pentru cunoasterea normelor si practicilor straine, care vor fi din ce in ce mai aplicabile si in Romania.

Ca element de noutate absoluta, volumul face o introducere in practica planificarii succesorale, necesara astazi tuturor celor care doresc ca afacerile sau patrimoniul lor sa fie transmis noii generatii in conditii de deplina siguranta juridica si intocmai cu vointa lor.

Despre autor

Picture

Vlad Ioan-Luca

Educatie si formare: Doctor în drept - Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti, Facultatea de Drept, Bucureşti (România) Subiectul tezei de doctorat l-au constituit statele şi anexiunile...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri