Sinescu Mircea Constantin

Mircea Constantin SINESCUeste partener fondator al SINESCU & NAZAT.
După absolvirea Facultății de Drept a Universității ”Nicolae Titulescu”, a urmat cursurile Master-ului de Științe Penale și ale Master-ului de Drept al Afacerilor din cadrul aceleiași universități, fiind în prezent avocat definitiv în cadrul Baroului Bucureşti.

A fost colaborator în cadrul unei renumite societăţi de avocatură până la începutul anului 2011, specializându-se în diverse domenii de drept. În paralel cu exercitarea profesiei de avocat, a debutat și în cariera universitară, în prezent fiind asistent universitar la disciplinele Drept penal – partea generală și Drept penal – partea specială, îndeplinind și funcția de Secretar al Catedrei de Drept penal din cadrul Facultății de Drept a Universității ”Nicolae Titulescu”.

De asemenea, este și doctorand în Drept penal în cadrul aceleiași universități, activitatea de cercetare științifică fiind completată și de numeroasele articole și studii de specialitate publicate în reviste de circulație națională și internațională, dar și de participarea la numeroase conferințe naționale și internaționale în domeniu.

Practici

Drept penal şi procesual penal:

• Infracţiuni economice
• Infracţiuni de corupţie
• Criminalitate organizată
• Infracţiuni de piaţă de capital
• Infracţiuni informatice
• Infracţiuni electorale

Dreptul transporturilor

Tranzacţii comerciale
Dreptul mediului
Executări silite
Imobiliare şi construcţii
Drept contravenţional
Drept administrative
Arbitraj
Insolvenţă
Energie şi infrastructură
Media şi publicitate
Achiziţii publice
Protecţia datelor cu caracter personal
Dreptul proprietăţii ntelectuale şi industrial

Carti ale acestui autor

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM