1513162628WE5Q9L.jpg

Cod: 10894

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 400

Disponibilitate: in stoc

Drept societar

Autor:Tita-Nicolescu Gabriel

Cursul universitar Drept societar reprezinta o lucrare de drept al afacerilor, materie relativ noua in Romania, dar aflata deja intr-o continua dinamica.
Lucrarea vizeaza, așa cum se poate observa cu ușurința dintr-o scurta lecturare, un public mai puțin familiarizat cu noțiunile juridice, respectiv oameni de afaceri, intreprinzatori și, nu in ultimul rand, studenții de la facultațile cu profil economic. Și aceasta intrucat limbajul folosit este mai accesibil publicului larg decat in orice alta lucrare de drept, iar exemplele date, acolo unde s-a considerat necesar, sunt de natura sa lamureasca pe deplin cititorul cu privire la chestiunea in discuție. Raportat insa la volumul de informație și la modul de abordare a tematicii, lucrarea este, in mod evident, un instrument mai mult decat suficient și pentru studenții de la facultațile de drept, avocați, consilieri juridici și, in general, pentru specialiștii din domeniul juridic.

Despre autor

Picture

Tita-Nicolescu Gabriel

Gabriel Tița-Nicolescu S-a născut la 23 octombrie 1974, în comuna Mozăceni, județul Argeș. Studii: Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, București, Facultatea de Drept – Diplomă...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri