1240849465ksgFZ.jpg

Cod: 1735

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2009

Colectia:

Pagini: 420

Disponibilitate: rezervare

Drept financiar public - 2009

Autor:Aurel Neagu

"Dreptul financiar public" este, fara indoiala, o componenta importanta a sistemului dreptului romanesc. Reflectand relatiile sociale de formare, administrare, intrebuintare si control a resurselor financiare publice, Dreptul financiar public corespunde stadiului de dezvoltare a acestora la un moment dat.

Analiza institutiilor fundamentale ale "Dreptului financiar public", in cuprinsul lucrarii de fata, se realizeaza din perspectiva doctrinei juridice financiare, a legislatiei aplicabile, precum si a practicii si jurisprudentei in materie, relevand aspectele concludente ale politicii financiar-fiscale actuale.

Prin abordarea pertinenta a problematicii juridico-financiare, autorizata de prezenta la catedra a autorului, lucrarea "Drept financiar public" se constituie intr-un reper necesar formarii studentilor si masteranzilor facultatilor de drept si de administratie publica, carora le este adresata in special, reprezentand, totodata, o sursa de informare pentru toti cei interesati de domeniu.

Carti din aceeasi colectie