1425625842EUXsC.jpg

Cod: 9101

ISBN: 978-606-673-574-2

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 320

Disponibilitate: in stoc

Cererile in procesul civil. Dispozitii speciale

Autor:Florea Sonia
Ed. coord. de:Oprina Evelina

Noul Cod de procedura civila raspunde necesitaților vieții socio-economice contemporane și reglementeaza noi instituții procedurale care asigura soluționarea conflictelor juridice prin parcurgerea unor forme simplificate, adaptate unor nevoi pragmatice, precum: procedura ordonanței de plata, procedura cu privire la cererile de valoare redusa, procedura evacuarii din imobilele folosite sau ocupate fara drept, procedura de instituire a masurilor provizorii in materia drepturilor de proprietate intelectuala etc.

Lucrarea Cererile in procesul civil. Dispozitii speciale analizeaza, dintr-o perspectiva preponderent practica, aspectele de noutate ale soluțiilor adoptate de legiuitor, dificultațile care pot aparea in interpretarea și aplicarea dispozițiilor speciale, problemele privind verificarea și regularizarea cererilor, sancțiunile procedurale aplicabile pentru nerespectarea cerințelor impuse de lege.

Despre autor

Picture

Florea Sonia

Autoarea este avocat în cadrul SCPA Florea Gheorghe și Asociații, cu începere din anul 2003. În paralel cu activitatea profesională de avocat, autoarea a desfășurat în mod constant...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri