Ioana Varga

Picture

S-a născut la 24 octombrie 1981, în Gherla, jud. Cluj.

Studii: Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj – Facultatea de Drept – Specializarea Drept, cursuri de zi (2000-2004); Doctor în drept: Specializarea Drept procesual civil, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, 2013, tema tezei „Chestiunea prejudicială în procesul civil”.

Activitate profesională: avocat în Baroul Cluj (februarie 2006-prezent)

Activitate științifică: autoare a unui număr de 10 articole și studii de jurisprudență în materia procedurii civile și a dreptului civil, publicate în „Revista română de jurisprudența” și în revista „Studii și Cercetări Juridice”; coautor al vol. III, Partea I și Partea II, a lucrării Noul Cod civil. Studii și comentarii, Ed. Universul Juridic, București, 2015; coautor al lucrării Legislația privind taxele judiciare de timbru, Ed. CH Beck, București, 2016; participări la conferințe naționale și internaționale cu lucrări publicate în domeniul dreptului procesual civil.

Activitate didactică: Asistent universitar în cadrul Facultății de Drept a Universității „Babeș-Bolyai”; lector colaborator în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților – Centrul teritorial Cluj.

Carti ale acestui autor

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM