1416479563DPsjM.jpg

Cod: 8740

ISBN: 978-606-673-473-8

Editura:

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 328

Disponibilitate: rezervare

Think tank of justice and law

Autor:

Lucrarea Think tank of justice and law reprezinta analize și interpretari ale unor instituții de drept, tratate intr-o maniera personala și care ofera soluții la anumite probleme interesante, ce s-au ridicat de-a lungul unei perioade din cariera profesionala a autorului.

Viziunea originala ce se regasește in unele articole anticipeaza paradigma viitorului mediului juridic, atat la nivel național, cat și internațional, și plaseaza astfel lucrarea de fața in topul studiilor avangardiste in materie.

Articolele selectate fac parte dintr-un studiu amplu pe care autorul il dezvolta, orientat in general catre zona de interdisciplinaritate a mai multor materii de drept.

Astfel, fara teama de a greși, putem afirma ca acest important demers științific a dus la configurarea unor concepte noi in materia dreptului, concepte ce il definesc și il ancoreaza pe autor in restransa familie de creatori ai dreptului. Viziunea, stilul personal, puterea de abstractizare și de contragere, vasta documentare interdisciplinara și, de ce nu, curajul de a inova intr-o știința atat de conservatoare cum este cea a dreptului fac din autorul prezentei lucrari un veritabil specialist in materie.

Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu

Think tank of justice and law - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri