1314971066IYoAu.jpg

Cod: 5152

ISBN: 978-973-127-590-1

Editura:

Data aparitiei: 2011

Colectia:

Pagini: 400

Disponibilitate: rezervare

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a II-a, revazuta si adaugita

Autor:


Lucrarea "Teste grila. Drept penal si procedura penala" cuprinde peste 1.000 de grile elaborate de autor din materiile drept penal (partea generala si partea speciala) si procedura penala, integrand ultimele modificari aduse prin Legea nr. 202/2010 ("Mica reforma"). Cea de-a doua editie este imbogatita cu noi grile, precum si cu explicatii utile la raspunsurile grilelor, cu scopul de a deprinde mai usor mecanismul rezolvarii acestora. In premiera, autorul, membru al Comisiilor de elaborare a Proiectelor noului Cod penal si noului Cod de procedura penala, propune si peste 200 de grile din materia acestor noi Coduri.

Cartea "Teste grila. Drept penal si procedura penala", acopera intreaga tematica solicitata la examenele de licenta, admitere la Institutul National al Magistraturii, in magistratura sau avocatura, promovare in functii de executie a magistratilor, la examenul de capacitate al magistratilor stagiari, respectiv definitivat al avocatilor stagiari.

Dificultatea sporita a grilelor propuse, numarul acestora, dar si continutul astfel conceput incat sa acopere structura actualelor examene in domeniul juridic recomanda cartea ca pe unul dintre cele mai utile si complete instrumente in verificarea si evaluarea cunostintelor in domeniul penal si procesual penal.

Teste grila. Drept penal si procedura penala. Editia a II-a, revazuta si adaugita - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri