1462432764ZiWn1.jpg

Cod: 381938

ISBN: 978-606-673-162-1,978-606-673-832-3

Editura:

Data aparitiei: 2016

Colectia:

Pagini: 450,518

Disponibilitate: rezervare

Pachet: Ghid de cercetare a cauzelor de incendii + Prevenirea si stingerea incendiilor. Situatii de urgenta (P.S.I. – S.U.)

Autor:

Pachetul contine:

1. Prevenirea si stingerea incediilor. Situatii de urgența (P.S.I. – S.U.)Culegere de acte normative – 2016

Include:

● Avize si autorizatii
● Formulare
● Instruirea salariatilor
● Reducerea riscurilor
● Sanctiuni
● Anexa: Legea „antifumat”

Culegerea Prevenirea si stingerea incediilor. Situatii de urgența (P.S.I. – S.U.) contine un pachet extins de acte normative dedicate managementului situatiilor de urgenta (incendiilor, in mod special), acoperind atat activitatile de prevenire a unor asemenea situatii, cat si activitatile de aparare impotriva incendiilor, protectie civila etc.

Avizele, autorizatiile, formularele, reglementarile privind instruirea salariatilor, privind evaluarea si reducerea riscurilor si privind sanctiunile posibile au rolul de a asigura o viziune de ansamblu asupra domeniului, o buna intelegere si o eficienta aplicare a legislatiei aferente.

Anexa contine Legea „antifumat” – Legea nr. 349/2002 pentru prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun, cu modificarile ulterioare, inclusiv cu modificarile controversate aduse in 2016.

Volumul se adreseaza, prin urmare, nu doar autoritatilor abilitate, practicienilor și teoreticienilor dreptului de profil, ci si tuturor institutiilor, societatilor, publicului larg: fara o adecvata cunoastere a legislatiei in domeniu, nu pot fi minimalizate riscurile producerii unor incidente regretabile, nici limitate semnificativ posibilele pierderi, de orice tip, caracteristice incidentelor respective.

2. Ghid practic de cercetare a cauzelor de incendii. Editia a II-a revizuita

Autorii prezinta in lucrarea Ghid de cercetare a cauzelor de incendii aspectele fundamentale de teoria arderii si termodinamicii incendiului necesare oricarui investigator, precum si aspecte metodologice utile pentru o abordare stiintifica in cercetarea incendiilor. Numarul mare de fotografii, tabele, schite confera acestei lucrari un pronuntat aspect practic. Cercetarea cauzelor de incendii presupune in acelasi timp o abordare criminalistica moderna, dar si de o specificitate deosebita. Aceasta carte este prima scrisa in comun de specialisti pompieri si din politie valori¬fi¬cand experienta comuna intr-un domeniu inca neabordat de lucrarile de criminologie.

In aceasta a doua editie a lucrarii sunt incluse repere legislative si normative la nivelul anului 2016.

Lucrarea Ghid de cercetare a cauzelor de incendii se adreseaza criminalistilor, expertilor in domeniu, pompierilor, studentilor din institutiile de invatamant de profil, cadrelor tehnice cu atributii de aparare impotriva incendiilor, tuturor celor interesati in studierea metodologiei cercetarii stiintifice a cauzelor de incendii.

Pachet: Ghid de cercetare a cauzelor de incendii + Prevenirea si stingerea incendiilor. Situatii de urgenta (P.S.I. – S.U.) - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri