1340373869epNZo.jpg

Cod: 5926

ISBN: 978-973-127-824-7

Editura:

Data aparitiei: 2012

Colectia:

Pagini: 516

Disponibilitate: rezervare

Dreptul afacerilor 2012

Autor:

Cercetarea rolului dreptului afacerilor prezinta importanta din mai multe puncte de vedere. In primul rand, ea ne arata ca structura politico-juridica interna si internationala actuala se explica nu numai sincronic, ci si diacronic, prin legatura cauzala a succesiunii fenomenelor sociale din trecut cu fenomenele din prezent, ce constituie functional, premisele evenimentelor de maine.

Lucrarea Dreptul afacerilor isi propune sa abordeze si sa particularizeze rolul dreptului afacerilor, raporturile dintre acesta si structurile statale ori internationale chemate sa asigure aplicarea normelor acestuia, intrucat suntem in prezenta unui proces complex, cu implicatii si complicatii, dar un proces istoric al evolutiei dreptului planetar, in general.

Aceasta lucrare este scrisa pentru studenti, juristi si economisti de toate categoriile, tuturor celor implicati in fenomenul guvernarii ori cel al administrarii. De asemenea, ea poate fi consultata si de alti specialisti interesati de problemele domeniului dreptului afacerilor, oferind informatii despre ce ar trebui facut in mod practic pentru democratizarea relatiilor de afaceri.

Dreptul afacerilor 2012 - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri