1416467390YLyLn.jpg

Cod: 8704

ISBN: 978-606-673-522-3

Editura:

Data aparitiei: 2014

Colectia:

Pagini: 450

Disponibilitate: in stoc

Drept penal. Partea generala

Autor:

Din cauza unei erori de tiparire, textul de pe pagina 395 a prezentei lucrari nu poate fi vazut integral. Puteti descarca pagina respectiva apasand AICI.

Fara a renunta la unele institutii traditionale pentru dreptul nostru, noul Cod penal aduce cu sine numeroase elemente de inedit, in incercarea de a racorda legislatia interna la tendintele actuale din sistemele penale europene.

Lucrarea Drept penal. Partea generala. Vol. I isi propune ca, intr-un stil clar si concis, dar si cu numeroase incursiuni in dreptul comparat, element definitoriu pentru scoala de la Cluj, sa serveasca la o cat mai buna intelegere a principalelor institutii de drept penal, partea generala, in acord cu noua legislatie.

Volumul I al lucrarii – respectand programa universitara a disciplinei Drept penal, partea generala de la Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca – este rezervat analizei principiilor fundamentale ale dreptului penal, legii penale si limitelor aplicarii sale, teoriei generale a infractiunii si fazelor infractiunii intentionate.

Adresata in primul rand studentilor din anul II, lucrarea – prin nivelul analizei la care autorii recurg – se va dovedi, in egala masura, de un real folos si celor aflati in pregatirea examenelor de acces in principalele profesii juridice, dar si teoreticienilor si practicienilor ale caror preocupari profesional-stiintifice intersecteaza sfera dreptului penal.

Drept penal. Partea generala - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri