1286300741kaTC1.jpg

Cod: 4217

ISBN: 978-973-127-408-9

Editura:

Data aparitiei: 2010

Colectia:

Pagini: 556

Disponibilitate: rezervare

Cercetarea cauzelor de incendii - Aspecte teoretice si practice

Autor:


Autorii Gheorghe Popa, Sorin Calota, George Sorescu si Simion Dolha prezinta in lucrarea "Cercetarea cauzelor incendiilor" aspectele fundamentale de teoria arderii si termodinamicii incendiului, necesare oricarui investigator, precum si aspecte metodologice utile pentru o abordare stiintifica in cercetarea incendiilor datorate diferitelor surse posibile de aprindere.

Noutatea si actualitatea lucrarii "Cercetarea cauzelor incendiilor", precum si interesul teoretic si practic se reliefeaza cu pregnanta, fiind prima carte scrisa in comun de specialisti pompieri si criminalisti, chiar pe plan european, valorificand experienta comuna intr-un domeniu inca neabordat de lucrarile de criminologie. Un capitol important este destinat tratarii, pentru prima data in Romania, a aspectelor esentiale ale cercetarii incendiilor la fata locului si a interpretarii amprentei incendiului.

Bibliografia vasta cuprinde repere legislative normative la nivelul anului 2010, iar numarul mare de fotografii, tabele, schite confera lucrarii un pronuntat aspect practic.

Cercetarea cauzelor de incendii - Aspecte teoretice si practice - Conducere

Alte numere ale revistei

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri