Protectia datelor cu caracter personal in activitatea avocatilor

Picture 28 aprilie 2018 | 305 accesari

Baroul Timiș, în parteneriat cu Editura Universul Juridic, inaugurează seria manifestărilor Cafeneaua Juridică.

Prima ediție va avea loc în data de 28.04.2018, începând cu ora 10:00, la BiblioTech Cafe, în Timișoara, Bd. Vasile Pârvan nr. 2B (la parterul Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara).

Tema abordată este: Protecția datelor cu caracter personal în activitatea avocaților.

- Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (GDPR).

- Directiva (UE) 2016/680 Parlamentului European și a Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal de către autoritățile competente în scopul prevenirii, depistării, investigării sau urmăririi penale a infracțiunilor sau al executării pedepselor și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Deciziei-cadru 2008/977/JAI a Consiliului.

Speakerii întâlnirii vor fi doamna avocat Elena Grecu (Managing Partner Grecu & Asociații București, Membru fondator al "Asociației pentru bune practici GDPR”) şi Florin Ghinea (IBM Data Security and Privacy Consultant)

Evenimentul se adresează avocaților din Baroul Timiș, participarea fiind GRATUITĂ, în limita celor 74 de locuri disponibile.

Se asigură gratuit cafea și apă pe toată durata evenimentului.

Înscrierile se pot face până în data de 27.04.2018 la Secretariatul Baroului Timiș sau prin e-mail la contact@baroul-timis.ro și corespondenta.avocati@baroul-timis.ro.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM