Grupul Editorial Universul Juridic la Targul de carte GAUDEAMUS 2017

Picture 26 noiembrie 2017 | 401 accesari

Grupul Editorial Universul Juridic, reprezentat de Editurile Universul Juridic, Pro Universitaria, Evrika Publishing și Neverland, a fost prezent şi la cea de-a 24-a ediție a Târgului Internațional GAUDEAMUS, în perioada 22-26 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo.


Organizat de Radio România, Târgul Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură, este de foarte mulţi ani un reper, atât pentru specialiştii din branşă, cât şi pentru publicul larg. Cel mai important şi mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii din România are un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.


Târgul se desfăşoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spaţiu expoziţional de 14.000 de metri pătraţi, oferta a peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, instituţii mass-media, agenţii de difuzare de carte, firme multimedia, agenţii literare, organizaţii non-guvernamentale cu profil cultural şi educaţional, asociaţii profesionale, librării, biblioteci etc.


Invitatul de onoare al ediţiei cu numărul 24 a fost UNIUNEA EUROPEANĂ, prezentă la târg cu un stand generos şi cu un program de evenimente bogat şi variat, adresat deopotrivă profesioniştilor din industria de editare şi publicului larg, de toate vârstele, iar preşedintele de onoare al Târgului GAUDEAMUS 2017 a fost binecunoscutul dramaturg şi jurnalist Matei Vişniec.


Înființată în anul 2001, Editura Universul Juridic a devenit un actor important al pieței de carte juridică din România. Poziția pe care o ocupă în acest moment editura pe piața de carte juridică se datorează bazelor solide care au fost puse încă de la înființare: respect și seriozitate în relațiile cu colaboratorii noștri și dorința de a dezvolta în permanență editura.


Pentru mai multe informații despre Editura Universul Juridic vizitați: www.editurauniversuljuridic.ro.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM