Gala Proprietății Industriale, Ediția a III-a

Picture 02 iulie 2019 | 76 accesari

Un eveniment de referință, marca Universul Juridic: Gala Proprietății IndustrialeUniversul Juridic organizează pe 2 iulie 2019, ora 17.00, la Hotelul Marshal Garden, sala Ametist din București o nouă ediție a Galei Proprietății Industriale. Evenimentul are loc cu sprijinul Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci și al Camerei Naționale a Consilierilor în Proprietate Industrială din România.

Partenerii Galei Proprietății industriale sunt: Cabinetul Marius Pantea, Novomatic, JTI România, Hofigal, Casa de avocatură Simion & Baciu și Universitatea Româno-Americană.

Cea de-a treia ediție a Galei Proprietății Industriale reprezintă un moment festiv de cotitură pentru maniera de nominalizare, de promovare și răsplătire a eforturilor și performanțelor atinse de principalii jucători angajați în afirmarea, respectarea și apărarea drepturilor de proprietate industrial din România.

Respectarea drepturilor de proprietate industrială reprezintă o garanție a dezvoltării economice a țării noastre. Obținerea brevetelor de invenție, a mărcilor și a desenelor, precum și apărarea drepturilor asupra lor fac subiectul unei legislații specifice care cuprinde atât acte normative interne, respectiv legea brevetelor, legea mărcilor, etc., cât și a unor acte normative internaționale, respectiv convenții și tratate la care România este parte.

Dorim să transformăm Gala Proprietății Industriale într-o serie de evenimente de referință care să rămână un reper anual binecunoscut în agenda publică, care ”să dea Cezarilor ce-i al Cezarilor”, să consolideze parteneriatul dintre titularii de drepturi (persoane fizice, inventatori, companii, institute de cercetare, universități etc.) și consilierii în proprietate industrială și care să transmită societății mesajele binevenite ale câștigătorilor care ne fac, tuturor, viața mai frumoasă.

 Criteriile de premiere sunt: experienţa în piaţă, opiniile şi recomandările clienţilor; rezultatele înregistrate în 2018 și în primul semestru din 2019; notorietatea mărcilor și a brevetelor; activitatea academică;, complexitatea dosarelor  în care au fost implicate agențiile și persoanele nominalizate; apariţia în presa de specialitate românească şi în directoarele internaţionale de profil.

Secțiunile de premiere :

Secțiunea I: Instituții 

Secțiunea a II-a: Brevete de invenții

Secțiunea a III-a: Brevete de soi

Secțiunea a IV-a: Companii

Secțiunea a V-a: Mărci românești

Secțiunea a VI-a: Mărci din România

Secțiunea a VII-a: Design industrial, desene și modele

Secțiunea a VIII-a: Indicație Geografică Protejată și Denumire de Origine Protejată

Sectiunea a IX-a: Societăți de Avocatură

 Secțiunea a X-a: Agenții de proprietate industrială

Secțiune a XI-a: In memoriam (premiu acordat unei regretate somități în materie – Ștefan Manea, fondator și ex-CEO, Hofigal)

Secțiunea a XII-a: Excelență în promovarea și apărarea proprietății industrial

Agenda16,30-17,00: Înregistrarea participanţilor

17,00-18,00: Masă rotundă

18,00-19,00: Ceremonia de premiere

19,00-21,00: Networking cocktail

Accesul este pe bază de invitație.

 
* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM