Gala Legal Point nr. 1/2019

Picture 05 iulie 2019 | 167 accesari

Vineri, 5 iulie 2019, Editura Universul Juridic organizează evenimentul de lansare a unei noi ediții a revistei Legal Point nr. 1/2019. Evenimentul va avea loc începând cu ora 17.00, la Arenele BNR, str. dr. Joseph Lister nr. 37, sector 5, București.

Parteneri

- CITR

- Garanti Bank

- Wolters Kluwer România

- Universitatea Titu Maiorescu

- CEC Bank

Revista Legal Point vorbeste despre bucuria sinceră a discuției, a ideilor izvorâte din interacțiunea pe care oamenii o dezvoltă în momente speciale, despre bucuria vederii ori revederii. Cuvintele dintre aceste coperți sunt cărămizile cu care clădim această stare specială pe care dorim să o împărtășim. Celebrăm bucuria interacțiunii cu invitații noștri, tușând acele trăiri care trădează căldura amfitrionului ce pune interlocutorul în lumina care îl avantajează cel mai bine. Timpul s-a compactat. Trăim vremi și vremuri care ne apasă sau ne trăiesc. Legal Point nu se grăbește. Celebrează lucrurile în care credem și cărora le rămânem fideli.

Cu ocazia editării acestui număr al revistei, am fost onorați să discutăm și să ne cunoaștem cu oameni speciali, personalități de primă mărime în domeniile în care activează. Ne-au răspuns la întrebări: Mugur Isărescu, Victor Spinei, Marin Voicu, Lucia Hossu-Longin, Daniela Nane, Iosif R. Urs, Irina Iordănescu, Lia Dorina Doru, Ion Socoteanu, Tudor Colțan.

În continuare, vă prezentăm echipa Legal Point:

– Senior-Editori: Ovidiu Predescu, Valeriu Stoica

– Invitat Special: Gilda Lazăr

– Director: Cornel Dărvășan 

– Director editorial: Claudiu Pamuc 

– Redactor-șef: Alina Grigoraș 

– DTP/Grafică: Aurelian Leahu

– Coordonator ediție on-line: Ionuț Atitienei 

– Coordonatori evenimente: Mircea Fica, Cristian Pavel

– Portrete: Ovidiu Iovanel (www.iovanelo.com)

– Fotografii: Cornel Dărvășan 

– Editor: Nicolae Cîrstea 

De asemenea, în cadrul ceremoniei vor fi decernate Premiile revistei Legal Point nr. 1/2019. Ele vorbesc despre percepția asupra celor ce se întâmplă în jurul nostru. Este modalitatea de a arăta că nu suntem indiferenți. Că ajung la noi lucrurile importante. Conferindu-le, oprim timpul, punând în lumină oamenii care stau la baza lor. Le admirăm realizările și ne bucurăm că le putem celebra. Într-o lume în care reperele devin relative, îndrăznim să propunem standarde care să le statueze.

Agendă16:30-17:00 – SOSIREA INVITAȚILOR. COCKTAIL DE BUN-VENIT

17:05- 17:15 – Cuvânt de bun venit din partea Grupului editorial Universul Juridic

17:15-17:35 – Alocuțiunea domnului Mugur Isărescu

17:35-17:40 - Alocuțiunea doamnei Gilda Lazăr

17:40 -17:50 - Moment artistic - Daniela Nane

17:50-17:55 - Mesajul doamnei Lucia Hossu Longin

17:55-18:00 - Mesajul domnului Ion Socoteanu

18:00-18:05 -Mesajul domnului Marin Voicu

18:05-18:30 - Premiile Legal Point

18:30- 21:00 -  RECEPȚIE

Accesul la eveniment se face pe baza de invitație

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM