RAFTUL CU REDUCERI

Picture 19 februarie 2010 | 3563 accesari

Începând de astăzi vă pregătim încă o surpriză plăcută, şi anume posibilitatea de a achiziţiona o serie de cărţi cu reducere între 35 şi 50%. Aşa cum v-am obişnuit deja, la ujmag.ro aceste reduceri vor funcţiona „automat”, în sensul că vă va recunoaşte calitatea de membru (junior, activ şi senior) şi, în funcţie de aceasta, reducerea se va aplica automat. Astfel, membrii juniori vor beneficia de o reducere de 40%, membrii activi 45% şi membrii seniori 50%. Cei care nu sunteţi încă membri ai clubului ujmag.ro puteţi achiziţiona cărţi din RAFTUL CU REDUCERI beneficiind de o reducere de 35%.

Trebuie însă să aveţi în vedere că lucrările sunt exclusiv din oferta editurii UNIVERSUL JURIDIC şi se refera atât la ediţii mai vechi şi care se mai găsesc într-un număr limitat în depozitul nostru, dar şi la titluri la care nu a apărut o ediţie nouă. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a achiziţiona abonamente la revistele noastre, din anii anteriori, cu o reducere de până la 50%. Unele titluri au însă un număr de câteva exemplare disponibile.

Urmărind periodic această rubrică, cred că vă puteţi achiziţiona o serie de cărţi utile, dar şi abonamente la reviste de specialitate. Studiem posibilitatea implementării unor facilităţi importante în viitor în cadrul acestei secţiuni.

Trecând mai departe, vă semnalez apariţia numărului 2/2010 al revistei DREPTUL. Vă invit să-mi transmiteţi opinia voastră în legătură cu designul revistei. Vi se pare că se potriveşte cu renumele şi cu tradiţia revistei? Vă mulţumesc pentru susţinerea promoţiei din editorialul trecut. Promoţia rămâne valabilă. De asemenea, la ujmag.ro vă oferim posibilitatea să achiziţionaţi revista DREPTUL la bucată, acest lucru fiind valabil şi pentru celelalte reviste.

Aştept comentariile voastre!
 

Nicolae Cîrstea

 


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.
Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.
În prezent este director general al acestor companii.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM