Club UJmag.ro

Picture 26 februarie 2010 | 2796 accesari

În acest editorial aş vrea să vă spun câteva cuvinte despre comunitatea UJmag.ro şi, în special, despre avantajele statutului de membru al Clubului.

Bazele Clubului UJmag.ro s-au pus în luna octombrie 2006 când "am urcat" pe internet www.universuljuridic.ro. Am încercat, încă de atunci, să găsim modalităţi de fidelizare pentru vizitatorii noştri şi am dezvoltat, în timp, Clubul UJmag.ro pentru a interacţiona mai uşor cu această comunitate care creşte de la o zi la alta.

www.ujmag.ro are două principale funcţionalităţi - în primul rând o funcţie de informare în domeniul editorial juridic şi economic şi, în al doilea rând, o funcţie de magazin de vânzare. Funcţia de informare mi se pare importantă pentru că domeniul nostru este unul de specialitate şi un distribuitor/site generalist nu prea au cum să facă faţă dacă nu sunt cunoscători ai celor două domenii. La fel de importantă, dacă nu chiar mai importantă, este şi funcţia de vânzare, pentru că în 99% din librăriile româneşti (clasice sau on-line) nu găseşti mai mult de 10% dintre cărţile pe care le găseşti pe ujmag - sau dacă le găseşti, ele de fapt nu sunt pe stoc -, nu găseşti abonamente la revistele de specialitate, şi, în acelaşi timp, eşti lipsit de informaţiile pe care ţi le oferim noi.

O altă funcţionalitate importantă este că site-ul reţine istoricul pe fiecare cont, atât în privinţa rezervărilor, cât şi în privinţa comenzilor făcute de la crearea contului, ceea ce vă va ajuta, în primul rând, să nu cumpăraţi de mai multe ori o carte pe care o aveţi deja în bibliotecă. Este un element aparent neimportant, dar extrem de util firmelor de avocatură şi companiilor mai mari. Dacă librăria clasică are avantajele ei - unul dintre acestea fiind că poţi vedea cartea în realitate -, are şi un dezavantaj, prin faptul că două persoane dintr-o companie pot cumpăra aceeaşi carte. Se poate întâmpla ca aceeaşi persoană să achiziţioneze o carte de două ori, dat fiind faptul că numai în domeniul juridic numărul apariţiilor editoriale este foarte mare - la sediul ujmag avem aproximativ 2.400 de titluri de carte juridică.

Revenind însă la Club, aş vrea să vă spun că simpla creare a unui cont pe www.ujmag.ro vă transformă în membru al Clubului. Sunt însă câţiva paşi de făcut mai departe pentru a beneficia mai mult de această calitate. În primul rând, în funcţie de valoarea comenzilor din istoric, puteţi beneficia de reduceri conform regulamentului. Dar pentru a vă păstra calitatea de membru al Clubului şi pentru a beneficia de reduceri, trebuie să faceţi periodic comenzi pe ujmag, pentru că în caz contrar sunteţi "retrogradaţi". De asemenea, având un cont, puteţi beneficia de reduceri personalizate şi care nu sunt vizibile pe site. Săptămânal primiţi un newsletter cu noutăţile editoriale şi revistele apărute în săptămâna respectiva şi sunteţi informaţi asupra cărţilor ÎN CURS DE APARIÞIE. Dacă vă veţi rezerva cărţi ÎN CURS DE APARIÞIE veţi fi informat pe mail în ziua apariţiei acestora.

Nu în ultimul rând, iată că în calitate de Membru al Clubului puteţi avea, prin intermediul RAFTULUI CU REDUCERI, acces la cărţi şi abonamente cu reduceri de până la 50%.

Ca o concluzie, fiind membru al Clubului ujmag.ro şi fiind client fidel, beneficiaţi, în primul rând, de existenţa pe stoc a cărţilor comandate şi, de ce nu, de informaţii LA ZI de pe această piaţă. Totodată, puteţi face economii privind expediţia plătind taxele de expediere o singură dată pentru cărţi de la mai multe edituri.

Nicolae Cîrstea

 


Nicolae Cîrstea este, alături de Laura Cîrstea, fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al ujmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.
Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.
În prezent este director general al acestor companii.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM