UJmag.ro - primii 5 ani...

Picture 04 octombrie 2013 | 3165 accesari

Tot într-o zi de sâmbătă, pe 4 octombrie 2008, ne-am reunit cei câţiva entuziaşti care am contribuit la construcţia site-ului devenit între timp un brand, www.ujmag.ro, cu speranţa că vom face ultimele retuşuri şi, săptămâna următoare, într-una dintre zile, vom reuşi să urcăm site-ul pe tărâm virtual.

Am lucrat destul de intens pe parcursul zilei, apoi al după-amiezii şi serii respective. Aproape de miezul nopţii am concluzionat că am putea să-l lansăm chiar în acea seară, deși nu toate facilităţile erau definitivate şi chiar dacă nu reuşiserăm să remediem toate problemele care apăruseră sau care ar fi putut apărea odată cu existenţa online a acestuia.

Emoţia a fost mare când am văzut cum prinde viață o idee ce se născuse în urmă cu mai bine de un an și la care lucrasem intens de atunci cu colegii mei. Aproape de ora unu noaptea a venit şi prima comandă în urma newsletter-ului pe care l-am trimis.

Este onorant pentru noi să sărbătorim astăzi împreună cu dumneavoastră primii cinci ani de la apariţia UJmag.ro. Au fost cinci ani de evoluție continuă, în care am crescut adaptându-ne cerințelor și implementând sugestiile dumneavoastră.

UJmag.ro a devenit astfel extrem de cunoscut. Nu mai este un simplu site de carte juridică, ci un barometru al unui segment de piaţă editorială căruia sintagma PROMOŢII ŞI INIŢIATIVE UNICE i se potriveşte cel mai bine, deoarece a schimbat extrem de multe lucruri în ceea ce priveşte comerţul online de carte juridică din România, în care, aducând o serie de noutăţi, inventând tot felul de functionalităţi şi rulând permanent campanii si promoţii, a adus marketingul online la parametri pe care piaţa de carte juridică nu îi atinsese până atunci.

Anul trecut toată această muncă pe care echipa Editurii Universul Juridic a pus-o în realizarea acestui site ne-a fost certificată prin câştigarea premiului e-Commerce Romania 2012 la categoria Cărţi şi Reviste, concurând cu www.elefant.ro, redutabilul nostru coleg care acţionează în zona pieţei de carte generaliste. Această înaltă distincție ne-a onorat şi a validat munca noastră și standardele atinse de UJMAG, cu atât mai mult cu cât aceasta a fost conferită după patru luni de analiză aprofundată a diverselor facilităţi pe care le oferă site-ul, analiză realizată de o echipă de specialiști, membri ai juriului care a conferit acest premiu.

Pentru că dorim să împărtășim cu dumneavoastră această bucurie, azi aniversăm cinci ani de UJMAG desfășurând o campanie dedicată acestui eveniment, pe care vă invităm să o descoperiți!

Suntem convinşi că este doar un început pentru noi şi ne vom strădui să consolidăm acest proiect prin promotii şi iniţiative unice şi de acum înainte.

Vă mulţumesc tuturor!

Nicolae Cîrstea
Nicolae Cîrstea este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC - PRO UNIVERSITARIA - EDITURA NEVERLAND, acum şi al UJmag.ro.

A absolvit Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, în anul 2001.

Începând cu anul 1997 (anul I de studii) a fost agent de distribuţie al mai multor edituri, după care, în anul 2001 (anul IV de studii), a pus bazele Editurii UNIVERSUL JURIDIC.


În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM