Conferinta de executare silita – CEJ Alba Iulia 2018

Picture 23 martie 2018 | 440 accesari

În zilele de 23 şi 24 martie, Camera Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a organizat la hotelul Ramada din Sibiu Conferinţa de executare silită.

Prezente la conferinţă au fost personalităţi importante ale dreptului procesual civil şi executării civile din România, între care îi amintim pe domnii prof. univ. dr. Ioan Leş (Facultatea de Drept Simion Bărnuţiu a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu), prof. univ. dr. Constantin Adrian Stoica (Facultatea de Drept si Ştiinţe Administrative a Universităţii Ovidius din Constanţa), prof. univ. dr. Traian Briciu (Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, director INPPA) şi prof. univ. dr. Marian Nicolae (Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti).

Între temele abordate în cadrul conferinţei menţionăm "Consideraţii cu privire la răsunderea disciplinară a executorului judecătoresc", "Răspunderea personală cu privire la titlurile executorii care privesc PFA-urile. În ce situaţie se poate interveni?", "Procedura de executare silită pentru datoriile personale ale titularului", "Perimarea – când poate fi invocată?", "Contractele de ipotecă mobiliară", precum şi "Comunicarea actelor de procedură în statele membre ale Uniunii Europene, cât şi în statele extracomunitare".

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM