[CUM A FOST] Ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului Dumitru Dorin Prunariu, primul si singurul roman care a zburat vreodata in spatiul cosmic

Picture 05 decembrie 2018 | 196 accesari

Miercuri, 5 decembrie 2018, a avut loc ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului gl. Lt. (Rz.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic.

Cuvântul de bun venit a fost rostit de dl prof. univ. dr. Iosif Urs, președintele Universității Titu Maiorescu.

În continuare, prof. univ. dr. Dan Ungureanu, presedintele Senatului Universității a dat citire deciziei Senatului de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa dlui Gl. lt. (rez.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu.

Laudatio a fost rostit de conf. univ. dr. ing. Iustin Priescu, decanul Facultății de Informatică, Universitatea Titu Maiorescu.
Evenimentul s-a încheiat cu un moment artistic susținut de Andreea (vioară) și Patricia (violoncel) – Trupa Amadeus.

Pentru mai multe informatii si fotografii de la eveniment: https://www.universuljuridic.ro/ceremonia-de-decernare-a-titlului-de-doctor-honoris-causa-domnului-dumitru-dorin-prunariu-primul-si-singurul-roman-care-a-zburat-vreodata-in-spatiul-cosmic/

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Miercuri, 5 decembrie 2018, va avea loc ceremonia de decernare a titlului de Doctor Honoris Causa domnului gl. Lt. (Rz.) dr. ing. cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu, primul și singurul român care a zburat vreodată în spațiul cosmic.

Evenimentul va avea loc, miercuri, 5 decembrie 2018, începând cu ora 12, fiind găzduit de Aula Magna a Universității Titu Maiorescu din București.

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM