25 martie 2011, Lansare Marius Ghenea – "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri"

Picture 25 martie 2011 | 2032 accesari

Vineri, 25 martie, la sala Grand Ballroom a City Plaza Hotel din Cluj, la ora 18.00 a avut loc lansarea cărţii "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri".
    Cartea este scrisă pe baza vastei experienţe pe care autorul o are în antreprenoriat, pornind de la investiţii în diferite zone de business avansat sau la nivel de începător. Este o carte prin care doreşte să contribuie la dezvoltarea comunităţii de business, să formeze noi tineri antreprenori şi să le ofere un model care la noi în ţară se găsesc mai greu.
Seara a fost deschisă cu câteva vorbe de laudă din partea lui Doug Richard (School for Startups, The Dragon’s Den), Tiberiu Moisă (Banca Transilvania) şi Sergiu Biriş (Trilulilu).
    În continuare, Marius Ghenea a făcut o prezentare a cărţii foarte motivaţională şi pragmatică. Acesta a observat potenţialul Clujului de a deveni un nucleu important generator de inovaţie, de investiţii, prosperitate şi dezvoltare, menţionând că baza unei industrii solide e formată din trei piloni: educaţia, modelele şi societatea care să celebreze antreprenoriatul.
    Autorul a vorbit despre ideile cu potenţial de business, sugerând că aceste idei trebuie să răspundă unor nevoi reale pe piaţă. Pe lângă acestea, Marius Ghenea a mai vorbit şi despre strategiile de ieşire dintr-o afacere şi de postura de investitor, iar pe finalul prezentării a făcut o scurtă trecere în revistă a proiectelor şi investiţiilor sale aflate în derulare.
    Fundaţia Post Privatizare, partenerii de nădejde ai acestei lansări, au reuşit încă o dată să mulţumească pe toată lumea: pe cei prezenţi în sală, pe autor şi Editura Universul Juridic, care a făcut posibilă apariţia mult aşteptatei cărţi "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri".

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM