1549277323MHJPDD.png

Cod: 11690

ISBN: 978-606-39-0408-0

Editura:

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 395

Disponibilitate: in stoc

Tratat privind raspunderea pentru daune in raporturile de munca

Autor:

In conținutul lucrarii de fața, componenta a „Tratatului de dreptul muncii”, sunt expuse și analizate metodic și temeinic principiile și aspectele fundamentale, esențiale și relevante ale raspunderii pentru daune in raporturile de munca, in varietatea lor, atat din perspectiva normativa, cat și din cea doctrinara și jurisprudențiala.

Oricare din parțile raporturilor juridice de munca/de serviciu, angajatul, ca regula, dar și angajatorul, poate, in exercitarea atribuțiilor pe care le are, produce o paguba in patrimoniul celeilalte parți, ceea ce determina obligarea sa la acoperirea pagubei.

Am pașit la elaborarea prezentei lucrari, ținand seama de dispozițiile legale care privesc raspunderea in discuție, doctrina de specialitate, practica angajatorilor, precum și jurisprudența relevanta in materie. Ne adresam, in special, practicienilor, (de toate categoriile), teoreticienilor, dar și studenților, masteranzilor, doctoranzilor. Am urmarit in demersul nostru sa acoperim, daca este posibil integral, problematica vasta a raspunderii juridice analizate.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum