1432037445Q4MyO.jpg

Cod: 9148

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 410

Disponibilitate: in stoc

Teste-grila. Drept civil. Editia a II-a

Autor:Kamelia Sirbu
Autor:Daniela Motiu
Autor:Nicoleta Miclaus-Badin
Ed. coord. de:Motiu Florin

Realizata de un colectiv de autori cu mare experiența, format din judecatori, formatori ai Institutului Național al Magistraturii, cadre didactice care predau la facultați de drept din țara și specialiști din cadrul Ministerului Justiției, lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept civil este utila nu numai candidaților la concursul de admitere in magistratura, ci și studenților facultaților de drept, pentru examenul de licența, sau absolvenților facultaților de drept, pentru examenele de admitere in alte profesii juridice.

Ineditul lucrarii consta in aceea ca variantele de raspuns sunt insoțite si de explicații ale autorilor, precum și de trimiteri la texte legale sau la lucrari din doctrina relevante, astfel incat cei interesati sa ințeleaga opțiunile autorilor.

In afara grilelor nou-adaugate la fiecare dintre instituțiile juridice abordate, avand in vedere experienta de anul trecut de la examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii, aceasta a doua editie a lucrarii conține si minispete, care ii confera acesteia si un pronuntat caracter practic.

La elaborarea lucrarii s-a avut in vedere tematica la disciplina Drept civil, elaborata de Institutul Național al Magistraturii pentru concursul de admitere in magistratura din august-octombrie 2015.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri