1432028512PPzYI.jpg

Cod: 9133

ISBN: 2066 640301506

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2015

Colectia:

Pagini: 630

Disponibilitate: rezervare

Studii si cercetari juridice europene

Autor:Bercea Lucian

Volumul cuprinde lucrarile prezentate in cadrul editiei a saptea a Conferintei internationale a doctoranzilor in drept, desfasurata la Timisoara in data de 15 mai 2015. Scopul organizarii acestei manifestari, unica in Romania prin specificul ei si prin amploarea numarului participantilor, este acela de a stimula valorificarea cercetarii stiintifice a doctoranzilor si studentilor in drept, facilitand publicarea rezultatelor activitatii de cercetare, dar si stabilirea de relatii de colaborare intre facultatile si scolile doctorale de la care provin participantii.

Reunind in paginile sale studiile doctoranzilor facultatilor de drept din Romania, precum si ai unor facultati de drept prestigioase din Europa, volumul are menirea de a reliefa directii ale activitatii de cercetare juridica din Romania si din stranatate, precum si abordari interesante – cu idei si viziuni inedite – ale unor teme de drept actuale sau vesnic generatoare de dezbateri.

Despre autor

Picture

Bercea Lucian

Studii 2004: doctor în științe juridice, Facultatea de Drept – Universitatea de Vest, Timişoara; conducător ştiinţific: prof. univ. dr. Radu I. Motica; titlul tezei de doctorat:...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri