1535609280PX55HM.png

Cod: 11344

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 420

Disponibilitate: in stoc

Studii de dreptul familiei

Autor:Teodor Bodoasca

Cartea este o culegere de studii publicate de subsemnatul, singur sau in colaborare cu alți autori, in prestigioasa revista „Dreptul”, mare parte dintre ele, in perioada in care redactorul ei șef a fost regretabilul și inegalabilul om de știința, profesorul ȘERBAN BELIGRADEANU. Decizia de a publica aceasta Carte mi-a fost potențata, mai ales, de dorința de a aduce un modest omagiu acestei incontestabile personalitați a științei dreptului din Romania ultimilor 50 de ani.

In același timp, studiile, avand girul științific al marelui disparut, ofera celor interesați variante de soluții la diverse situații discutabile din domeniul raporturilor juridice de familie.

In fond, lucrarea se adreseaza atat celor cu preocupari sistematice legate de insușirea sau aprofundarea cunoștințelor juridice din materia raporturilor de familie, cat și celor care practica dreptul in cadrul diverselor profesii și chiar persoanelor și instituțiilor implicate in procesul de perfecționare a reglementarilor din domeniu.

Pentru a reda cat mai fidel conținutul juridic al studiilor ce fac obiectul acestei Carți, intervenția mea nu a vizat și aspectele legate de actualizarea lor in raport cu evoluția in timp a reglementarilor din domeniu, ulterioara trimiterii lor spre publicare. Drept urmare, am lasat acest captivant demers pe seama celor ce se vor apleca asupra problematicii lucrarii ce o propun.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri