1359386339vNyVp.jpg

Cod: 6753

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2013

Colectia:

Pagini: 226

Disponibilitate: in stoc

Managementul proiectelor - adevar sau provocare

Autor:Bonghez Simona

„Nu supravietuiesc speciile cele mai puternice, nici cele mai inteligente, ci cele mai usor adaptabile” - Charles Darwin.

Citatul este valabil si pentru mediul de afaceri, iar criza economica a demonstrat-o cu prisosinta, chiar daca luam in calcul doar intreprinderile mijlocii: fie ca ne referim la variatia negativa a cifrei de afaceri (-17%), fie la dublarea numarului de radieri sau cresterea de 11 ori a numarului de suspendari. O scadere drastica si un impact devastator pentru un numar considerabil de angajati (diminuarea locurilor de munca -13,5%). Cum poate fi prevenita repetarea unei astfel de situatii, care sunt acele capabilitati pe care ar trebui sa le aiba o intreprindere mijlocie pentru a-si asigura supravietuirea intr-un mediu de afaceri afectat de criza?

Acesta a fost declansatorul cartii de fata, carte ce si-a propus sa sprijine dezvoltarea intreprinderilor mijlocii prin oferirea unui model de evaluare a pozitiei lor pe scala competentelor in managementul proiectelor, prin oferirea posibilitatii de a se compara cu pozitia medie a peste 350 de organizatii din aceeasi categorie si, nu in ultimul rand, prin punerea la dispozitie a unor recomandari privind posibile directii de dezvoltare.

Despre autor

Picture

Bonghez Simona

Studii 2006-prezent: doctorand în Sociologie în cadrul SNSPA, tema: Managementul comunicării în proiecte Noiembrie 2000-Aprilie 2001: Open University UK - Computing for Commerce and Industry,...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie