1157009061p0xm6.jpg

Cod: 146

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2002

Colectia:

Pagini: 320

Disponibilitate: rezervare

Institutiile uniunii europene

Autor:Fuerea Augustin

Reputat specialist in domeniul dreptului comunitar, autorul nu mai are nevoie, credem, de nicio prezentare; autor a nenumarate carti si studii, participant la multe reuniuni stiintifice internationale, avand multiple distinctii din partea Academiei Romane, Uniunii Juristilor si din partea multor alte organizatii, Prof. univ. dr. Augustin Fuerea este incontestabil o autoritate in materia dreptului Uniunii Europene.

"Institutiile Uniunii Europene" se constituie asadar intr-o docta prezentare a principalelor institutii ale UE, Consiliul european, Consiliul UE, Comisia europeana, Parlamentul european, Curtea de Justitie a Comunitatilor Europene.

Cartea reprezinta asadar un reper obligatoriu pentru multiple categorii de persoane precum studenti la drept, functionari in administratia publica, aspiranti la statutul de functionari europeni, politicieni s.a.

Despre autor

Picture

Fuerea Augustin

Născut la data de 15 aprilie 1959, domnul profesor universitar doctor Augustin Fuerea a absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 1989. În anul 1995...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie