1550215572ZWJZDE.png

Cod: 11712

ISBN: 978-606-39-0438-7

Editura:

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 120

Disponibilitate: in stoc

Institutii de drept penal. Teste-grila

Autor:

Lucrarea de fața cuprinde testele-grila destinate pregatirii studentilor in vederea sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept. Aceasta reprezinta un sprijin si un instrument util pentru cei care isi testeaza nivelul cunostintelor de specialitate.

De asemenea, acest gen de lucrare, care cuprinde si raspunsurile, nu poate in niciun caz sa suplineasca studiul individual si cunostintele de specialitate pe care absolventii unei facultati de drept trebuie sa le detina in vederea sustinerii licentei.

Prezenta lucrare este actualizata in funcție de ultimele modificari intervenite in legislația penala, inclusiv Decizii ale Curții Constituționale a Romaniei, Decizii ale Inaltei Curți de Casație și Justiție pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala cat și recursuri in interesul legii, intentia autorilor fiind aceea de a oferi celor interesati intrebari care sa reprezinte un test util nivelului de cunostinte necesar sustinerii unui astfel de examen.

Am apreciat ca este oportun a analiza aspectele consacrate de doctrina in functie de institutiile de drept penal care fac parte din programa sustinerii examenului de licenta la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice din București.

Fara a avea pretentia ca au fost cuprinse toate domeniile din partea generala si speciala a dreptului penal, apreciem ca lucrarea reprezinta o sansa pentru cei care sustin examenul de licenta deoarece au posibilitatea de a si verifica capacitatea necesara desfasurarii unei bune activitati in domeniul juridic.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri