15286960833KB3QY.jpg

Cod: 11218

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 232

Disponibilitate: rezervare

Infractiuni de coruptie si de serviciu. Aspecte de reglementare interna si de drept comparat

Autor:Razvan Doseanu

Prezenta lucrare reprezinta un interes teoretic si practic deosebit. Publicata fiind, reprezinta, cu siguranta o monografie utila, in special pentru practicienii dreptului penal – avocati, procurori, judecatori – pentru teoreticienii dreptului – cadre didactice, cercetatori – dar si pentru cei care se pregatesc in domeniul respectiv – studenti, masteranzi, doctoranzi si alte persoane interesate.
Descrierea infractiunilor supuse analizei este imbogatita cu redarea unor solutii din practica judiciara, cea mai mare parte a acestora fiind perceputa direct prin prisma exercitarii profesiei de avocat. Datorita acestui aspect in prezenta lucrare se vor regasi opinii proprii si propuneri de lege ferenda juste, pertinente, care pot fi avute in vedere de legiuitor in perfectionarea normelor penale.
Ca structura, prezenta lucrare este expusa intr-un mod sistematic, fiind imparțita pe capitole, sectiuni, puncte și subpuncte, aspect ce permite cititorului sa identifice intr-un mod confortabil problematica ce il intereseaza.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri