1458202343npOKp.jpg

Cod: 9636

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2016

Colectia:

Pagini: 120

Disponibilitate: rezervare

Ghid practic pentru elaborarea si sustinerea lucrarii de licenta, a lucrarii de disertatie sau a tezei de doctorat

Autor:Iftimiei Andra

Ghid practic pentru elaborarea și susținerea lucrarii de licența, de disertație și a tezei de doctorat este o lucrare adresata in primul rand studenților din anii terminali, dar care poate reprezenta un instrument de lucru foarte bun pentru orice persoana interesata de scrierea unui text juridic.

Structura lucrarii este conceputa pentru a dirija ușor pașii necesari elaborarii și susținerii lucrarii de licența, de disertație sau de doctorat. S-au avut in vedere, pe langa detalierea și explicarea normelor de redactare, și aspecte de ordin motivațional.

In egala masura, lucrarea de fața are meritul de a indruma studenții, masteranzii și doctoranzii in privința cercetarii, fiind incluse in lucrare și indicații privind baze de date cu specific juridic, precum și oportunitați legate de formari internaționale cu un cadru propice pentru cercetare.

Originalitatea și utilitatea lucrarii sunt reliefate și de sfaturile practice legate de susținerea propriu-zisa a lucrarii, precum și de indicații pentru realizarea unei teze de doctorat in cotutela.

Despre autor

Picture

Iftimiei Andra

S-a născut la 12 iunie 1984, în Iași. Studii: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Drept, cursuri de zi (2003-2007); Universitatea Konstanz, Germania, Facultatea de...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri