1509022090SmCg7.jpg

Cod: 10835

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2017

Colectia:

Pagini: 340

Disponibilitate: in stoc

Dreptul Uniunii Europene. Politicile Uniunii Europene

Autor:Diaconu Nicoleta

O carte, oricare i-ar fi titlul și domeniul abordat, reprezinta „darul” oferit de autor celor din jur, cu speranța de a comunica cu aceștia și de a le impartași cunoștințele acumulate.

Lucrarea „Dreptul Uniunii Europene. Politicile Uniunii Europene” este rezultatul acumularilor de cunoaștere și eforturilor de informare desfașurate pe parcursul a peste 20 de ani de cercetare a domeniului.

Politicile Uniunii Europene sunt prezentate in corelație cu categoriile de competențe exercitate, in acest sens fiind analizate: politicile realizate prin exercitarea competențelor exclusive, politicile realizate prin exercitarea competențelor partajate și politicile realizate prin exercitarea competențelor de coordonare sausprijinire a acțiunii statelor membre.

Volumul se adreseaza „urbi et orbi”, deoarece cunoștințele despre Uniunea Europeana au devenit o componenta a culturii noastre juridice. Nevoia cunoașterii regulilor europene este de actualitate și fara alternativa, in contextul transformarilor din epoca contemporana, caracterizate prin interdependențele din procesul globalizarii și a provocarilor cu care se confrunta societatea internaționala.

Despre autor

Picture

Diaconu Nicoleta

CADRU DIDACTIC UNIVERSITAR -1992 – 1995- preparator universitar, Academia de Poliţie – Facultatea de Drept; - 1995- 1998 - asistent universitar ; Academia de Poliţie – Facultatea de Drept;...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri