1547205731JJ3CFQ.png

Cod: 11689

ISBN: 978-606-39-0402-8

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 160

Disponibilitate: in stoc

Drept procesual civil. Note de curs

Autor:Elisabeta Rosu

Lucrarea de fata se adreseaza indeosebi studentilor din cadrul facultatilor de drept, dar si practicienilor, in cuprinsul sau fiind inserate atat explicatii teoretice care se constituie in elemente de baza pentru lamurirea a o parte dintre institutiile dreptului procesual civil, cat si numeroase exemple din practica judiciara ce confirma aspectele teoretice.

Volumul I din Note de curs abordeaza o parte din teoria generala a dreptului procesual civil, fiind structurat in 4 mari capitole, respectiv: I. Domeniul de reglementare al Codului de procedura civila. Normele de procedura civila; II. Principiile dreptului procesual civil; III. Actiunea civila si IV. Participantii la procesul civil, astfel incat, pentru completarea si aprofundarea cunostintelor in materia vasta si complexa a dreptului procesual civil, este necesara continuarea cu analiza celorlalte institutii de drept procesual civil, in volumele ce vor urma.

Avand in vedere ca legislatia procesual civila a suferit o recenta modificare, prin Legea nr. 310/2018, publicata in Monitorul Oficial nr. 1074 din 18 decembrie 2018, modificari care au intrat in vigoare la data de 21.12.2018, in cuprinsul lucrarii au fost avute in vedere aceste modificari.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri