156578263633SFTC.png

Cod: 11956

ISBN: 978-606-39-0508-7

Editura:

Data aparitiei: 2019

Colectia:

Pagini: 160

Disponibilitate: in stoc

Drept penal. Partea speciala. Teste-grila 2019

Autor:

Prezenta lucrare se adreseaza cu precadere studenților și absolvenților Facultații de Drept, in procesul de pregatire a examenelor de semestru, a celui de licența, precum și a examenului de admitere in profesiile juridice.
Intrebarile sunt concepute pe diferite nivele de dificultate, cuprinzand astfel principalele infracțiuni reglementate de legiuitor.
La elaborarea lucrarii, autorii au avut in vedere, pe de o parte, literatura de specialitate, pe de alta parte, practica judiciara și legislația actualizata pana la data de 01 iunie 2019. Fiecare intrebare-grila are un numar de 3 variante de raspuns, dintre care una sau doua pot fi corecte – rolul fiind acela de a verifica atat cunoștințele teoretice dobandite pe parcursul anilor de studiu, cat și viziunea de ansamblu asupra fiecarei instituții in parte.

Cartea de fața reprezinta o incitanta și bogata culegere de spețe in materia Dreptului Penal, Partea Speciala, aduse la zi cu modificarile legislative și modelate sub forma testelor-grila.
Realizata de un colectiv de specialiști, ea este dedicata tuturor studenților și masteranzilor care doresc sa-și testeze cunoștințele in materie de Drept Penal, Partea Speciala sau urmeaza sa susțina examene la aceasta disciplina, precum și cadrelor didactice universitare de profil și profesioniștilor domeniului care urmaresc sa fie in pas cu modificarile legislative in materie penala.

Mihai-Bogdan MARIAN

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri