1505372092EOUJm.jpg

Cod: 10813

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2017

Colectia:

Pagini: 364

Disponibilitate: rezervare

Drept penal. Partea generala. Editia a V-a, revazuta si adaugita

Autor:Valentin Mirisan

Lucrarea reprezinta o revizuire, completare sau explicare mai ampla a abordarilor teoretice anterioare, avand in vedere evolutia legala, doctrinara si jurisprudentiala in materie.

Au fost evidentiate, explicate si interpretate deciziile de admitere in materie penala ale Curtii Constitutionale, precum si dispozitiile Codului penal roman in vigoare, cu toate modificarile survenite pana in luna septembrie 2017.

Aceasta noua editie actualizeaza jurisprudenta creata de la editia anterioara si pana in prezent, fiind avute in vedere deciziile pronuntate in recursurile in interesul legii, hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materia penala, deciziile relevante ale instantei supreme, precum si alte hotarari ale instantelor penale din Romania, fiind evidentiate si reglementarile adoptate la nivelul Uniunii Europene, transpuse in legislatia penala romana.

Asadar, lucrarea este destinata, in principal, studentilor in drept, dar si practicienilor si teoreticienilor din domeniul dreptului, deoarece contine suficiente elemente teoretice si referinte bibliografice necesare perfectionarii cunostintelor in domeniu.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri