15365726054TB4J2.jpg

Cod: 11354

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 280

Disponibilitate: in stoc

Drept constitutional

Autor:Barac Lidia

Lucrarea de fața se adreseaza, in principal, studenților de la Facultațile de drept, administrație publica, științe sociale, umaniste și politice. Ea are valoarea unui curs universitar, menit a reprezenta substanța dialogului in sala de curs.

Problematica ce face obiectul lucrarii poate sta, insa, și in atenția juriștilor și, nu in ultimul rand, in atenția fiecaruia dintre noi, in calitate de cetațeni.

Din perspectiva modului de abordare a tematicii menite a raspunde exigentelor Dreptului Constituțional, ca disciplina inscrisa in programele de invațamant ale facultaților de profil menționate, autoarea a preferat o abordare clasica a problematicii materiei, din dorinta de a declansa, prin intermediul informației, mecanismele interne apte sa stimuleze procesele motivaționale de invațare, aprofundare a informației, in directa relație cu stimularea civismului viitorilor studenti.

Despre autor

Picture

Barac Lidia

Activitate profesională: 2006-2010; 2012-prezent: preşedintele Curţii de Apel Timişoara; 1992-prezent: judecător; 2010-2012: Secretar de Stat în Ministerul Justiţiei; 2007: profesor...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri