Controlul financiar al afacerilor, Universul Juridic
1274334322fnvIl.jpg

Cod: 3579

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2010

Colectia:

Pagini: 184

Disponibilitate: in stoc

Controlul financiar al afacerilor

Autor:Bostan Ionel

"Cartea de fata se constituie intr-un excelent instrument practic pentru intreprinzatorul roman. Odata parcurgandu-i paginile, acesta, cu certitudine, isi va putea recapata demnitatea in fata inspectorului financiar. In orice caz, va avea un alt tip de atitudine, favorabila bunului mers al propriilor afaceri, atunci cand este controlat de Fisc ori inainte de a semna procesul-verbal si, nu in ultimul rand, va sti si se va folosi de faptul ca actele de control nu sunt niciodata definitive, existand mereu in preajma colacul de salvare al cailor de atac".

(Aurel Burciu, consultant in afaceri si management, doctor in economie)

"In fata organului de control (daca esti bine informat - n.ns.) nu trebuie sa fii nici obraznic, nici slugarnic; trebuie sa te comporti normal. La exemplul contactului cu un caine rau: daca fugi de el, iti va rupe pantalonii; daca te lupti cu el, poti sa te alegi cu rani serioase; daca stai fix si calm in fata lui, deja l-ai dezarmat".

(Cristian Matei, "Vizita organelor de control", Revista Idei de afaceri nr. 187/Martie/2009)

Despre autor

Picture

Bostan Ionel

Profesor universitar DHC, domeniul Științe juridice; are calitatea de avocat (admis în profesie din anul 2008), fiind licențiat și doctor în Drept. A scris cinci cărți de specialitate și a...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie