1518435361WH655S.jpg

Cod: 11268

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 140

Disponibilitate: in stoc

Constantin Radulescu-Motru in cultura romaneasca a secolului XX

Ed. coord. de:Danisor Gheorghe
Ed. coord. de:Botez Angela Felicia

In perioada 27-28 aprilie 2017, la Craiova, s-au desfașurat lucrarile Conferinței naționale „Constantin Radulescu-Motru in cultura romaneasca a secolului XX”. Coorganizatori ai acestei conferințe au fost Academia Oamenilor de Știința din Romania, prin secția de Filozofie, teologie, psihologie și jurnalism, Facultatea de drept a Universitații din Craiova și Asociația culturala „Constantin Radulescu-Motru” din Craiova.

La conferința au participat membri ai Academiei Oamenilor de Știința din Romania, profesori ai Universitații din Craiova, cercetatori științifici ai Institutului „C.S. Nicolaescu-Plopșor” al Academiei romane din Craiova, alți intelectuali de valoare care au dorit sa analizeze opera marelui ganditor roman și sa sublinieze importanța sa in dezvoltarea culturii romanești, precum și un mare numar de studenți interesați de viața și opera omului de cultura, cel care a fost Constantin Radulescu-Motru.

Nu in ultimul rand, la conferința au participat și reprezentanți ai cultelor, la nivel inalt. Astfel, au participat activ la lucrari IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei, și IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Din partea conducerii Academiei Oamenilor de Știința din Romania a participat Secretarul științific al acesteia, prof. univ. dr. Dan Tiba.

Despre autor

Picture

Danisor Gheorghe

STUDII UNIVERSITARE 1967 - 1972 - Facultatea de Drept la Universitatea "A. I. Cuza" Iaşi; SPECIALIZARE PRINCIPALĂ - ALTE SPECIALIZĂRI: - licenţiat în ştiinţe juridice, specialitatea drept...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri