1403865054KeOrg.jpg

Cod: 8473

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2014

Colectia:

Pagini: 430

Disponibilitate: rezervare

Codul insolventei adnotat

Autor:Tandareanu Nicoleta

Lucrarea de fata, Codul insolventei adnotat. Noutati, examinare comparativa si note explicative, isi propune a fi o initiere in interpretarea si aplicarea noii reglementari, un instrument de lucru pentru toti practicienii, si nu numai, oferind informatii de baza care pot servi drept suport in activitatea practica de administrare a procedurilor si in activitatea judiciara. Lucrarea are, de asemenea, natura unui ghid, a unei introduceri, facand referire la vechea reglementare, care implica si trimiterea la doctrina si jurisprudenta consacrata, punand in evidenta elementele de noutate si interpretari ale textelor menite sa contribuie la asigurarea aplicarii unitare a acestora.

Orice referire la Codul insolventei din lucrarea de fata este o raportare la Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa.

Cel mai probabil, dupa trecerea unui timp de aplicare a actului normativ, prezenta lucrare va constitui baza unui viitor si detaliat Cod al insolventei comentat, cu jurisprudenta consacrata.

Despre autor

Picture

Tandareanu Nicoleta

Studii: Universitatea din Bucureşti – Facultatea de Drept – Specializarea Drept, cursuri de zi (1985-1989); Doctor în Drept: Specializarea Drept Comercial, Universitatea din Bucureşti, 2000,...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri