1300960686IrYtm.jpg

Cod: 4538

ISBN: 978-973-129-516-1

Editura: Editura Universul Juridic

Data aparitiei: 2011

Colectia:

Pagini: 334

Disponibilitate: in stoc

Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri

Autor:Ghenea Marius

Este un proiect de suflet mai vechi al meu, pe care ma bucur sa reusesc sa il finalizez acum. Informatiile din carte sunt, cred eu, utile pentru orice antreprenor, dar si pentru cei care se gandesc sa urmeze in viitor aceasta cale sau chiar pentru cei care nu sunt antreprenori, dar sunt implicati in orice alt mod in activitatile antreprenoriale din Romania.

Documentarea pentru cartea "Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri" a implicat atat cursurile de entrepreneurship pe care le predau la scoli de business executive MBA (CEU Business School si acum la Maastricht School of Management) cat si experienta acumulata in Arena Leilor sau mai recent in Schoolforstartups dar mai ales experienta din ultimii aproape 20 ani de activitate antreprenoriala personala.

"Antreprenoriat. Drumul de la idei catre oportunitati si succes in afaceri" nu conține rețete, dar "este un material foarte util de carte de antreprenoriat, care sa fie un fel de ghid sau  manual nu doar pentru cei care sunt deja antreprenori, ci și pentru cei care se gandesc acum pe ce cale sa mearga in continuare" (Marius Ghenea).

 

Despre autor

Picture

Ghenea Marius

- Antreprenor in serie si un business-angel roman cu exit-uri de succes, prezent in toate topurile Capital si Forbes din ultimii ani; - Inclus in Topul 10 oameni de afaceri 2004 de Ziarul...

Detalii >

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri