1274460733AzRQ0.jpg

Cod: 3533

ISBN: 978-973-127-326-6

Editura:

Data aparitiei: 2010

Colectia:

Pagini: 404

Disponibilitate: in stoc

Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal

Autor:

Tema cercetarii lucrarii "Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal" se situeaza in materia controlului respectarii cerintelor principiului legalitatii cu privire la actele administrative dintr-un sector fundamental al administratiei publice, si anume cel al finantelor publice.

Lucrarea "Justitia administrativa si contenciosul administrativ-fiscal" isi propune cercetarea sistematica, din perspectiva studiului interdisciplinar al "odiseei" reglementarii justitiei administrative si contenciosului actelor de impunere fiscala.

Monografia de fata se caracterizeaza ca o cercetare bazata pe o ampla si diversificata documentare, care valorifica surse bibliografice relevante pentru tema studiata, dovedindu-si si in acest sens utilitatea.

Metodologia de cercetare utilizata, prin instrumentele si tehnicile adecvate folosite, da posibilitatea realizarii de analize calitative, valoroase pentru studiul intreprins.

Autoarea realizeaza o lucrare cu un grad insemnat de originalitate, sustinut atat de conceptia generala a monografiei, cat si de nivelul avansat de tratare a majoritatii subiectelor, precum si de metodologia de cercetare utilizata, care imbina abordarea stiintifica sectoriala cu cea interdisciplinara.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum
EVOGPS
museum
casadetraduceri