15369179447QRMNY.jpg

Cod: 11376

ISBN: 978-606-39-0309-0

Editura:

Data aparitiei: 2018

Colectia:

Pagini: 464

Disponibilitate: in stoc

Codul penal si Codul de procedura penala. Editie tiparita pe hartie alba

Autor:

CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA. LEGISLATIE CONSOLIDATA SI INDEX: SEPTEMBRIE 2018
INCLUDE:
● corelatii cu vechile reglementari
● dispozitii de aplicare
● decizii ale Curtii Constitutionale
● recursuri in interesul legii
● hotarari prealabile
● dispozitii conexe


Editia 9 a lucrarii Codul penal si Codul de procedura penala. Legislatie consolidata si index: septembrie 2018, tiparita pe hartie alba de calitate superioara si ingrijita de prof. univ. dr. Dan Lupascu, cuprinde Codul penal si Codul de procedura penala actualizate, articolele celor doua Coduri fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii, de aplicare sau conexe, necesare unei depline intelegeri a reglementarii.

Volumul Codul penal si Codul de procedura penala. Legislatie consolidata si index: septembrie 2018 include și cele mai noi decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, precum si corelatii cu reglementarile anterioare.

Indexul plasat la finalul fiecarui Cod faciliteaza utilizarea lucrarii, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul penal, respectiv in domeniul procedurii penale, asigurand totodata o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente. Lucrarea Codul penal si Codul de procedura penala. Legislatie consolidata si index: septembrie 2018 este destinata nu doar practicienilor, studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

Carti din aceeasi colectie

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM

museum