Duca Maria Violeta

Doamna Maria Violeta Duca este judecător specializat în materia litigiilor de muncă și asigurări sociale la Curtea de Apel București, Secția a VII-a pentru cauze privind litigiile de muncă și asigurări sociale, unde activează începând cu data de 15 septembrie 2011.

Doamna judecător este absolventă a Facultății de Drept a Universității din București, promoția 2004, absolventă a Masterului „Drept privat aprofundat” în cadrul Facultății de Drept a Universității din București (2005-2006) și a Masterului „Formarea formatorilor” din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (2012-2014). A urmat Programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă la disciplina Drept privat – „Reglementări cuprinse în noul Cod civil și în noul Cod de procedură civilă” (2011-2012).

A absolvit cursurile Institutului Național al Magistraturii, promoția 2006, iar după terminarea studiilor a activat în calitate de judecător specializat în materie civilă și apoi în materia litigiilor de muncă în cadrul Curții de Apel București.

A participat la seminarii și conferințe naționale și internaționale dedicate formării profesionale continue privind materia litigiilor de muncă, jurisprudența Curții Europene de Justiție și a Curții Europene a Drepturilor Omului.

Carti ale acestui autor

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM