Ratiu Monica Amalia

In decursul a peste 10 ani in care a coordonat unele dintre cele mai importante proiecte din România in domeniul dreptului afacerilor, Monica Ratiu si-a desfasurat activitatea in tara si in colaborare cu importante firme de avocatura din Statele Unite, Marea Britanie si Israel. In anul 2000, Monica Ratiu a parcurs o specializare in domeniul proprietatii comerciale la sediul din Londra al unei firme multinationale de avocatura.


In paralel cu activitatea avocatiala, Monica Ratiu a desfasurat in mod constant si activitate didactica in cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti in urma ocuparii in mod succesiv, prin concurs, a functiilor didactice de preparator universitar, asistent universitar si lector universitar. In anul 2007, a obtinut titlul de doctor in drept si a devenit titular de curs la disciplinele Drept bancar si Drept financiar public.


Monica Ratiu este unul dintre membrii Baroului Bucuresti inca din anul 1995. De asemenea, incepand cu anul 2000 face parte din Catedra de Drept Public a Facultatii de Drept din Universitatea din Bucuresti, iar din anul 2008 din Consiliul Profesoral al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.


Monica Ratiu vorbeste fluent limba engleza, franceza si maghiara.


SURSA: http://www.ratiu.ro/ro/monica-ratiu

Carti ale acestui autor

PARTENERI UNIVERSUL JURIDIC

VA RECOMANDAM